Eveline Ruinaard (Kifid) over hulp bij problemen met de bank

Zakendoen24 feb 20211 uur 38 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

(BNR)

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Lobbypanel

Herstel NL wilde de Nederlandse coronamaatregelen herstellen, maar is ondertussen vooral zelf aan herstel toe. En: welke lobby komt er als winnaar uit de bus na de persconferentie van dinsdag?

Dat en meer bespreken we in het lobbypanel met: Reinier Castelein van De Unie en Jack de Vries, campagnegoeroe en ex-spindoctor op het Binnenhof.

Luister ook | Lobbypanel

Tom van der Lee

Over drie weken dan gaat Nederland naar de stembus dus bespreekt presentator Thomas van Zijl in een serie gesprekken de economische plannen van politieke partijen. Te gast, Tom van der Lee de nummer 3 op de kandidatenlijst van Groenlinks.

Doorpakkers

Verslaggever Nina van den Dungen gaat weer dagelijks langs bij ondernemers die niet bij de pakken neerzitten in crisistijd. Ben Lachhab is manager in een restaurant voor eenzame ouderen. Toen dat dicht moest door Corona is hij begonnen met het maken van duizenden maaltijden per week.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door