Henk Smit (Kees Smit) over stijgende vervoersprijzen

Zakendoen1 mrt 20211 uur 35 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Economenpanel

Larry Summers en andere economen maken zich zorgen over een te snelle stijging van de inflatie tijdens het herstel van de coronacrisis. En: Janet Yellen vraagt de G20-landen om meer steun voor zwakkere economieën. Dat en meer bespreken we in het economenpanel met: Luc Aben (Hoofdeconoom bij Van Lanschot) en Ester Barendregt (Hoofdeconoom RaboResearch).

Luister ook | Economenpanel

Briljante Mislukkingen

Iedere maand praten wij met Paul Iske, chief failure officer bij het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Hij analyseert voor ons mislukkingen uit de actualiteit die toch nog enig nut hebben gehad. Vandaag duiken we in de wereld van de (mislukte) online evenementen.

Doorpakkers

Nina van den Dungen gaat elke werkdag langs bij een ondernemer die doorpakt. Vandaag gaat ze naar elektro-techniek-bedrijf Homan, dat stroom verzorgd voor kermissen. Vrijwel alle omzet viel weg vanwege Corona, maar het bedrijf gooide het over een andere boeg: ze stapten de zonnepanelen-business in.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door