Koen Overtoom (Haven van Amsterdam) over duurzaamheid en drugs

Zakendoen7 mei 20211 uur 38 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Er is een grote containerstroom losgekomen na de blokkade van het Suezkanaal. Hoe reageert de Amsterdamse haven? Koen Overtoom, topman van Port of Amsterdam, is te gast in BNR Zakendoen.

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Ondernemerspanel

Thuiswerken is het nieuwe normaal aan het worden, dus moeten er aanpassingen in onze cao’s worden opgenomen. En: een onderneming starten in een sector die compleet stil ligt lijkt een slecht plan, toch staan er nu honderd ondernemers klaar om een luchtvaartmaatschappij te starten. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel met: Désirée van Boxtel van Karmijn Kapitaal en Boris Veldhuizen van Zanten van The Next Web.

Luister ook | Ondernemerspanel

Pitches

Coronacrisis of niet: er zijn nog steeds legio start-ups met een goed idee en boordevol ambitie. Iedere week presenteren twee start-ups zich in Zakendoen, Vandaag op afstand bij ons: Robin van Dalen (topvrouw en mede-oprichter van Inuka) en Kevin Westmeijer (mede-oprichter van Deats.)

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door