Lex Hoefsloot (Lightyear) over de beursgang

Zakendoen11 mei 20211 uur 35 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Luister om 12:00 LIVE naar BNR Zakendoen

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Beleggerspanel

Een ECB-bestuurder laat zich uit over het loslaten van de inflatiedoelstellingen. Is dat goed nieuws voor de financiële markten? En de bullmarkt voor cryptomunt Ethereum zet door. Dat en meer bespreken we in het beleggerspanel met Reinder Wietsma, portfoliomanager bij IBS Capital Management, en Martine Hafkamp, oprichter Fintessa Vermogensbeheer.

Luister ook | beleggerspanel

Maqqie

Neem een uitzendbureau, en haal de kantoren en tussenpersonen weg: dat is Maqqie. Het bedrijf achter dit flexibele werkplatform boekte in 2020 ruim vijf keer zoveel omzet. Maar hoe lang nog nu de flexibilisering mogelijk deels aan banden wordt gelegd? Te gast is Pieter Jacob Leenman, mede-oprichter van Maqqie.

Over de Grens

Ondanks de coronacrisis kijken ondernemers nog altijd naar kansen in het buitenland. Elke dinsdag praten we daarom over Zakendoen over de grens. Vandaag doen we dat met onze deskundige Esther Janssen, oprichter van Culture-Inc. en schrijver van het boek Zakendoen van hier tot Tokio.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door