Tuur Elzinga (FNV) over de slagkracht van de vakbond na de reorganisatie

Zakendoen18 mei 20211 uur 32 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Vakbond FNV moet alle zeilen bijzetten in de coronacrisis én de kabinetsformatie. Maar kan dat nog wel na een grote reorganisatie?
Vakbond FNV moet alle zeilen bijzetten in de coronacrisis én de kabinetsformatie. Maar kan dat nog wel na een grote reorganisatie? (BNR)

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Abonneren | Kees de Kort

Beleggerspanel

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) keert zich tegen het klimaatbeleid van Shell. Tesla-oprichter Elon Musk blijft voor onrust zorgen in de cryptomarkt. Dat en meer bespreken we in het beleggerspanel met Marco Groot, Voormalig hoofd aandelen Rabobank international en tegenwoordig partner bij consultant 8 Days a Week, en Corné van Zeijl, analist bij Actiam.

Luister ook | Economenpanel

Fourthline

Criminelen worden steeds slimmer dankzij technologieën zoals deepfakes en hyperrealistische gezichtsmaskers. Hoe voorkom je als bank dat je slachtoffer wordt van identiteitsfraude? Dat besteed je gewoon uit. Te gast is Krik Gunning, mede-oprichter van klantanalyse bedrijf Fourthline.

RVO

Ondanks de coronacrisis kijken ondernemers nog altijd naar kansen. Kansen in zowel binnen als buiten onze landsgrenzen. Daarom praten we elke dinsdag over Zakendoen over de grens. Vandaag doen we dat met onze deskundige Tjerk Opmeer, directeur Internationale Programma’s van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO).

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door