Sandra Molenaar (Consumentenbond) over de online veiligheid van consumenten

Zakendoen7 jun 20211 uur 32 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Economenpanel

Zowel de Nederlandsche Bank als de OESO is optimistisch over de economie na de coronacrisis, maar ze hebben wel een paar zorgen, zoals een groeiende ongelijkheid tussen landen. Dat en meer bespreken we in het economenpanel met: Barbara Baarsma, directeur van de Rabo Carbon Bank en hoogleraar marktwerking- en mededingingseconomie aan de UvA, en Casper de Vries, hoogleraar monetaire economie aan de Erasmus School of Economics.

Luister ook | Economenpanel

Inzichtgesprek

Quantum Delta NL is een van de gelukkige projecten die gebruik mag maken van het Nationaal Groeifonds. In drie etappes krijgt de stichting €615 miljoen. Wat gaat er met het geld gebeuren? Te gast is Ronald Hanson, voorzitter Quantum Delta NL.

Zakenpartner

De Zakenpartner van deze week is Ellen Visser, oprichter van Eco Warehouse, een distributeur van duurzame non-food producten naar verschillende Europese landen. Hoe bouwde zij haar webshop in tuinzaden uit tot EcoWarehouse?

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door