Jeroen van Hooff (EasyFairs) over het herstel van beurzen en evenementen

Zakendoen10 jun 20211 uur 33 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De beurzen en evenementen hebben een rampjaar achter de rug. Wat heeft de sector gedaan om het hoofd boven water te houden en hoe kan de sector hiervan herstellen? We praten erover met Jeroen van Hooff, directeur van Easyfairs Nederland in BNR Zakendoen.

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Boardroompanel

ABN Amro kaapte twee juristen weg bij financieel klachteninstituut Kifid en minstens één van hen behandelde bij ABN de renteclaim die ze eerder vanuit Kifid behandelden. En: ASML vreest dat dieven van bedrijfsinformatie in China ongestoord hun gang kunnen gaan met die informatie. Dat en meer bespreken we in het boardroompanel met: Annemieke Roobeek (commissaris bij Eneco en voorzitter bestuur van Social Finance NL) en Leen Paape (hoogleraar corporate governance bij Nyenrode, voorzitter RvC bij Univé Dichtbij en voorzitter van de RvT van het SNS Reaal Pensioenfonds).

Luister ook | Boardroompanel

Inzichtgesprek

Supermarktketen Aldi kwam dit jaar voor het eerst in haar bestaan met een reclamecampagne om een einde te maken aan het armoedige imago. Voor dat spotje klopte Aldi aan bij marketingbureau INDIE-Amsterdam. Te gast is Lode Schaeffer, creatief directeur en eigenaar van marketingbureau INDIE-Amsterdam.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door