Eric Berkhof (Van Mossel) draaide vorig jaar een recordwinst

Zakendoen23 jun 20211 uur 28 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Lobbypanel

Ministers die alvast even lobbyen voor miljarden bedoeld voor hun portefeuille in een volgend kabinet. En misschien wel een van de succesvolste lobby’s van de coronacrisis: de horeca. Wat konden zij wel dat de cultuursector niet lukte. Dat en meer bespreken we in het lobbypanel met: Vincent Karremans fractievoorzitter VVD Rotterdam en oprichter Magnet.me en Wimar Bolhuis econoom aan de Universiteit Leiden

Luister ook | Lobbypanel

Wecovi over de gevolgen van Brexit

De Nederlandse overheid waarschuwde ondernemers de afgelopen jaren veelvuldig voor de Brexit. Hoe gaat het nu, een half jaar nadat de Brexit een feit is? Hans Paul Visscher, directeur en eigenaar van Wecovi, leverancier van professionele schoonmaakartikelen, deelt zijn ervaringen.

Zakenpartner

Zakenpartner van deze week: Carmen Breeveld van training- en recruitment bureau Triple Talent en tevens oprichter van de Topvrouwen Academy. Ze vertelt vandaag over de niche waar haar bedrijf zich in bevindt.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door