Annerie Ploumen (KNB) over fraude Pels Rijcken

Zakendoen19 jul 20211 uur 38 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Economenpanel

De digitale euro maakt het mogelijk een spaarrekening te openen bij de ECB, maar de vraag is hoe wenselijk dat is. En: gaan de Europese klimaatplannen voor geopolitieke spanningen zorgen? Dat en meer bespreken we in het economenpanel met: Menno Middeldorp, Hoofd RaboResearch en Rens van Tilburg, Econoom en directeur van het Sustainable Finance Lab

Luister l Economenpanel

Investeren in startups aantrekkelijker

Het Seed Business Angel programma van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat verdubbelt het bedrag dat investeerders in technische en creatieve start-ups steken. Sinds kort zijn de voorwaarden nog aantrekkelijker. Te gast is angel investeerder Herman Kienhuis van River Venture Partners.

Zakenpartner

Ze maakte al jong carrière en was voor haar dertigste marketingbaas, bij onder andere Heineken. Tot ze plotseling zichzelf tegenkwam tijdens een reis naar Bali en wist dat het anders moest. Ze vond haar missie: een meer liefdevolle wereld. En bouwde daarmee een bedrijf op dat dit jaar de mijlpaal van 1 miljoen omzet gaat halen. Te gast is Nanne van der Leer van Lief leven.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door