Mark Giethoorn (Center Parcs) over vakantie in eigen land

Zakendoen12 okt 20211 uur 27 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Beleggerspanel

Vermogensbeheerder BlackRock beheert nu bijna 10 biljoen dollar aan activa, en dat is ongeveer zoveel als alle hedgefondsen en private equity partijen op aarde bij elkaar. En: Niemand weet waar de miljarden dollars zijn waar cryptomunt Tether aan vast zou zitten. Dat en meer bespreken we in het beleggerspanel met: Marco Groot (voormalig hoofd aandelen bij Rabo International en partner bij consultancy 8 days a week) en Koen Bender (directeur van Mercurius Vermogensbeheer).

Luister | Beleggerspanel

Inzichtgesprek

Het is al jaren de snelst groeiende sport van Nederland en heeft helemaal tijdens de pandemie een vlucht genomen: Padel. Maar als het aan Neerlands grootste padel-uitbater Andreas Ezinga ligt, directeur van Peakz Padel, dan is het een blijvertje, en niet slechts een corona-hype. Hoe hij dat aan gaat pakken komt hij vertellen bij Zakendoen.

Zakenpartner

De zakenpartner deze week is Indra Frishert van Dazure en Mo-lotta. Vandaag vertelt zij over vrouwen in de financiële wereld.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door