Ad Schaap (De Beren) over groeien in de coronacrisis

Zakendoen31 dec 20211 uur 39 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Restaurantketen De Beren kreeg zware klappen tijdens de coronacrisis, maar vorig jaar werden er wel 22 bezorgrestaurants ingelijfd, inclusief eigen bezorg-app. Ook zint het bedrijf op uitbreiding naar het buitenland. Hoe gaan ze dat voor elkaar krijgen? Topman Ad Schaap is te gast in BNR Zakendoen.

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Ondernemerspanel

Een huis, een vakantie, een rijbewijs... Ondernemers halen tegenwoordig alles uit de kast om personeel te krijgen op de krappe arbeidsmarkt. En: wie is de ondernemer van het jaar in de ogen van onze panelleden? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel met: Mark Berendsen, directeur en partner bij Starred, en Monique Ansink, eigenaar van Jumbo Spanbandfabrikant.]

Luister l Ondernemerspanel

Love journey

We sluiten het jaar af met een liefdevolle pitch. Datingapp Kwissle belooft een echte 'love journey', maar is dit niet de zoveelste Tinder-kloon? Te gast bij BNR Zakendoen is Wessel Verhoeff van datingapp Kwissle.

Zakenpartner

De zakenpartner deze week is Faila den Boon van Netwerkt werving en selectie.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door