Alfred Prevoo (Blockchain Investments & Co) over het toezicht op de cryptomarkt

Zakendoen7 jan 20222 uren 2 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Meer toezicht op de ongereguleerde cryptomarkt, is dat een bedreiging of een zegen voor vermogensbeheerders in cryptovaluta? Alfred Prevoo, oprichter van Blockchain Investments & Co, is te gast in BNR Zakendoen.

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Edwin Mooibroek met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Ondernemerspanel

Dreigt er een ramp voor de detailhandel als de winkels later deze maand niet open mogen? En: Victor Muller probeert het gewoon opnieuw met Spyker. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel met: Yoeri van Alteren (directeur van Change Inc.) en Leen Zevenbergen (oprichter van B-Corps Europe en partner bij Been Management Consulting).

Luister l Ondernemerspanel

Pitches

Elke vrijdag is het tijd voor jonge ondernemingen om zichzelf op de kaart te zetten. Dat doen zij via een pitch en het doorstaan van een vragenvuur. Vandaag is het de beurt aan Terence Carter van Mego Mobility en Jeffrey Scholten van HappyBear. Edo Roos Lindgreen, hoogleraar Data Science in Auditing aan de Universiteit van Amsterdam zal de start-ups beoordelen en van advies voorzien.

Zakenpartner

De zakenpartner deze week is Loes Daniels, oprichter en mede-eigenaar van Experiencegift.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door