Marscha Krouwel (Hearst Nederland) over nieuwe verdienmodellen

Zakendoen14 jan 20221 uur 54 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Uitgever Hearst Nederland zette dit jaar het mes in de organisatie en besloot om 7 van de 20 merken af te stoten. Ook moest het bedrijf afscheid nemen van één derde van al het personeel. Is het bedrijf nu klaar voor de toekomst? Topvrouw Marscha Krouwel is te gast in BNR Zakendoen.

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Ondernemerspanel

WeTransfer gaat naar de beurs, waardoor de laatste oprichter vertrekt. Wat is de rol van oprichters bij beursgenoteerde bedrijven. En dit jaar is er een recordhoeveelheid geld opgehaald met crowdfunding. Wat is de toekomst van crowdfunding? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel met:

-Elske Doets, oprichter en directeur van Doets Reizen

-Ronnie Overgoor, dagvoorzitter en oprichter van 7DTV.

Pitches

Elke vrijdag is het weer tijd voor jonge ondernemingen om zichzelf op de kaart te zetten. Dat doen zij via een pitch en het doorstaan van een vragenvuur. Vandaag is het de beurt aan Amrita Ramsaransing van Brxs en Julie Munneke van Tiny Library.

Zakenpartner

De zakenpartner van de week is Lindy Hensen, medeoprichter van Tekkoo en Peelpioneer.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:00 uur. Je kunt de redactie bereiken via zaken@bnr.nl en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door