Job Dura (Dura Vermeer) over stikstof en woningbouw

Zakendoen27 jan 20221 uur 49 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De bouw stond niet bepaald stil tijdens de coronacrisis, maar de stikstofproblematiek blijft Dura Vermeer parten spelen. Wat verwacht het bedrijf van de nieuwe minister van Natuur en Stikstof? Topman Job Dura is te gast in BNR Zakendoen.

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Boardroompanel

Omzeilt SnowWorld het nieuwe vrouwenquotum door twee mannelijke commissarissen aan te stellen? En: KLM ligt in de clinch met de aangestelde staatsagent. Dat en meer bespreken we in het boardroompanel met:

- Annemieke Roobeek (hoogleraar strategie en transformatiemanagement aan Nyenrode en commissaris bij onder andere Eneco)

- Anton Wiggers (bedrijvendokter en partner bij Themis Company). 

Luister | Boardroompanel

Inzichtgesprek

Het Alkmaarse EcoClipper wil met zeilschepen vrachten gaan vervoeren zonder uitstoot. Maar daar heeft het nu wel 1 miljoen euro aan investeringen voor nodig. Te gast is oprichter Jorne Langelaan van EcoClipper. 

Zakenpartner

Ze stuurde rechten in Utrecht, waarna ze zich dertig jaar heeft ontwikkeld bij het Openbaar Ministerie. Nu is ze de landelijk hoofdadvocaat-generaal van het Openbaar Ministerie. De zakenpartner van deze week is Mariëtte Bode, hoofd-advocaat generaal bij het Openbaar Ministerie.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door