Koen Bogers (Stedin) over de energietransitie en de bouwopgave

Zakendoen31 jan 20221 uur 59 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De krapte op het elektriciteitsnet zet de energietransitie EN de bouwopgave op de tocht. Komen nieuwe investeringen nog wel op tijd? Koen Bogers, topman van de regionale netbeheerder Stedin, is te gast in BNR Zakendoen.

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Economenpanel

De Federal Reserve heeft laten weten dat het nu toch wel héél waarschijnlijk is dat de rente in maart omhoog gaat. En: economen van de Rabobank uiten forse kritiek op waarschuwingen van het CPB. Dat en meer bespreken we in het economenpanel met:

- Barbara Baarsma, directeur van Rabo Carbon Bank en hoogleraar marktwerking- en mededingingseconomie aan de UvA en

- Arnoud Boot, hoogleraar corporate finance aan de UvA

Inzichtgesprek

Investeringsmaatschappij Parcom neemt bedrijfsgezondheidsnetwerk Zorg van de Zaak over. Wat is de groeistrategie voor het bedrijf? Te gast is Bas Tomassen, directeur van Zorg van de Zaak.

Zakenpartner

Ze studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, sloeg de modeschool over om zich direct te richten op het ondernemerschap en richtte kort daarna het modemerk Fabienne Chapot op. De Zakenpartner van deze week is Fabienne Chapot, oprichter van modemerk Fabienne Chapot.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door