Pieter van de Broecke (Manhattan Associates) over verstoringen in de aanvoerketen

Zakendoen1 feb '22 17:382 uren 1 minuut
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Kan een webwinkel met behulp van software dat de logistiek in magazijnen aanstuurt het hoofd bieden aan verstoringen in de aanvoerketen? Pieter van den Broecke, managing director Benelux en Duitsland bij softwarebedrijf Manhattan Associates, is te gast in BNR Zakendoen.

Kees de Kort
Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Beleggerspanel
Meta, het moederbedrijf van Facebook, verkoopt zijn digitale munt Diem en Spotify is bijna twee miljard euro in waarde gedaald. Dat en meer bespreken we in het beleggerspanel met Karel Mercx (Beleggers Belangen) en Wim Zwanenburg (Stroeve Lemberger).

Gemeenteraadsverkiezen | CDA Leeuwarden
Op 16 maart is het weer tijd voor de gemeenteraadsverkiezingen. Elke dinsdag spreken we bij Zakendoen met een partij die campagne voert en vandaag is CDA Leeuwarden aan de beurt. Te gast: Abel Reitsma, wethouder Economische Zaken én lijsttrekker van CDA Leeuwarden.

Zakenpartner
Ze studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, sloeg de modeschool over om zich direct te richten op het ondernemerschap en richtte kort daarna het modemerk Fabienne Chapot op. De Zakenpartner van deze week is Fabienne Chapot, oprichter van modemerk Fabienne Chapot.

Contact & Abonneren
BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.