Corine Duchenne (Praxis) over de hoge grondstofprijzen

Zakendoen4 feb 20221 uur 59 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Gedwongen sluitingen, tekorten aan grondstoffen en personeel, maar ook perioden van grote drukte: Praxis heeft een onstuimige twee jaar achter de rug. Kunnen klanten de bouwmarkt door gestegen prijzen en flinke concurrentie nog altijd even goed vinden? Topvrouw Corine Duchenne is te gast in BNR Zakendoen.

Kees de Kort
Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Ondernemerspanel
Hoe gaan ondernemers om met de coronamaatregelen tijdens carnaval dit jaar? En: ondernemers verwachten dat de personeelstekorten nog lang aanhouden. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel met:
-Eduard Schaepman, eigenaar en oprichter van Tribes
-Alinda Wit, Managing directeur van Lovevery Europe

Pitches
Elke vrijdag is het weer tijd voor jonge ondernemingen om zichzelf op de kaart te zetten. Dat doen zij via een pitch en het doorstaan van een vragenvuur. Vandaag is het de beurt aan Floris Mulder van debesteleasedeal.nl en Eddy Megens van IntelliLED.

Zakenpartner
Ze studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, sloeg de modeschool over om zich direct te richten op het ondernemerschap en richtte kort daarna het modemerk Fabienne Chapot op. De Zakenpartner van deze week is Fabienne Chapot, oprichter van modemerk Fabienne Chapot.

Contact & Abonneren
BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door