Mark Beumer (De Bezige Bij) over uitgeven in een digitaal tijdperk

Zakendoen11 feb 20221 uur 55 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

In 2021 schoot de online boekenverkoop definitief de fysieke verkoop voorbij. Reguliere boekenhandels hadden het nakijken. Waar staat de uitgever in de strijd tussen Bol.com en de boekenhandel van om de hoek? Topman Mark Beumer van De Bezige Bij is te gast in BNR Zakendoen.

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Ondernemerspanel

Het einde van de steunpakketten is in zicht en corona hoort voortaan bij het ondernemersrisico. Een logische stap van het kabinet? En: de recordinflatie zet de marges van ondernemers onder druk. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel met:

- Evelien de Vries, oprichter van MDV Europe

- Arko van Brakel, algemeen directeur van de Cleantech Regio

Luister | Ondernemerspanel

Pitches

Elke vrijdag is het weer tijd voor jonge ondernemingen om zichzelf op de kaart te zetten. Vandaag is het de beurt aan Pelle Schlichting, oprichter van Leap24, en André Haardt, oprichter van Chapter.

Zakenpartner

Ze moest van haar vader een technische studie doen, ging informatica studeren, richtte bijna per ongeluk een reisbureau op, werkte lang bij Capgemini en is nu marketingondernemer. De zakenpartner deze week is Laura Hamer van FunnelGuru

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door