Roel de Graaf (Netherlands Maritime Technology) over de sancties tegen Rusland

Zakendoen15 mrt 20221 uur 51 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De Russische markt is belangrijk voor Nederlandse scheepsbouwers. Wat zijn de gevolgen van de sancties tegen Rusland voor deze sector? Roel de Graaf, directeur van Netherlands Maritime Technology (NMT), brancheorganisatie van de maritieme maakindustrie, is te gast in BNR Zakendoen.

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Beleggerspanel

Tegen de verwachtingen van analisten in versnelt de ECB haar opkoopprogramma. En: de discussie over beleggen in wapenfabrikanten ligt dankzij de oorlog in Oekraïne weer helemaal open. Dat en meer bespreken we in het beleggerspanel met: Karel Mercx (beleggingsspecialist, Beleggers Belangen) en Martine Hafkamp (Oprichter Fintessa Vermogensbeheer).

Luister l Beleggerspanel

VVD Eindhoven

In aanloop naar de komende gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart spreekt Thomas van Zijl elke dinsdag met een lokale politicus die in de gemeente verschil wil maken. Deze tour brengt ons in alle provincies, en vandaag aandacht voor de een belangrijke economische regio: Eindhoven. Te gast: Lex Janssen van de VVD Eindhoven.

Zakenpartner

Ze studeerde levensmiddelentechnologie en kwam door haar technologische achtergrond terecht in de auto industrie. Ze gooide het roer volledig om, stopte met haar baan en begon haar eigen voedselinnovatiebedrijf NoFairytales om voedsel gezonder te maken. De zakenpartner deze week is Bernadette Kooijman, oprichter van innovatief voeding merk NoFairytales.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door