Marc van Deursen (Prijsvrij) over de overname van D-Reizen

Zakendoen16 mrt 20221 uur 52 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Midden in de coronapandemie besloot Prijsvrij Vakanties het failliete en bijna vijf keer zo grote D-Reizen over te nemen. Daarmee kwam het bedrijf in een wespennest terecht. Topman Marc van Deursen van Prijsvrij is te gast in BNR Zakendoen.

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Lobbypanel

De gaskraan in Groningen wordt dit jaar tóch verder open gedraaid. En: het kabinet legt het thuiswerkadvies van het OMT naast zich neer. Dat en meer bespreken we in het lobbypanel, met:

- Ireen Boon, oprichter van Trias Politica Advies

- Peter van Keulen, oprichter van lobbyadviesbureau Public Matters

Luister l Lobbypanel

Concurrentie in de supermarkt

De concurrentie in supermarktland is moordend. Dankzij welke data en slimme software probeert Jumbo de concurrentie de loef af te steken? Te gast: Tim Hehenkamp, directeur Technologie & Data bij Jumbo.

Zakenpartner

Ze studeerde levensmiddelentechnologie en kwam door haar technologische achtergrond terecht in de auto-industrie. Ze gooide het roer volledig om, stopte met haar baan en begon haar eigen voedselinnovatiebedrijf NoFairytales om voedsel gezonder te maken. De zakenpartner deze week is Bernadette Kooijman, oprichter van innovatief voeding merk NoFairytales.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door