Frans van Rooij (vereniging Professionele Frituurders) over de crisis in de snackbar

Zakendoen17 mrt 20221 uur 52 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De Nederlandse frituursector heeft net corona overleefd, en nu komen torenhoge energieprijzen en toeleverproblemen ten tonele. Overleeft de snackbar om de hoek de oorlog in Oekraïne? Directeur Frans van Rooij van vereniging Professionele Frituurders is te gast in BNR Zakendoen.

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Boardroompanel

Trustkantoor TMF neemt afscheid van zijn Russische klanten, maar hekelt de sancties. En: Bestuurders van Shell worden nu ook individueel aangeklaagd. Dat en meer bespreken we in het boardroompanel, met:

- Tanja Nagel, bestuursvoorzitter van DSI en commissaris bij o.a. EY

- Ageeth Telleman, managing partner bij TwynstraGudde

Luister l Boardroompanel

Vastgoed voor vluchtelingen

Vastgoedbeheerder Gapph had nog maar net een branchegenoot overgenomen of de oorlog brak uit. Nu is het bedrijf druk bezig met het zoeken van huisvesting voor vluchtelingen. Te gast is Johan van Haaster, algemeen directeur van vastgoedbeheerder Gapph.

Zakenpartner

Ze studeerde levensmiddelentechnologie en kwam door haar technologische achtergrond terecht in de auto industrie. Ze gooide het roer volledig om, stopte met haar baan en begon haar eigen voedselinnovatie bedrijf NoFairytales om voedsel gezonder te maken. De zakenpartner deze week is Bernadette Kooijman, oprichter van innovatief voeding merk NoFairytales.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door