Ina Klaassen (Boijmans Van Beuningen) over het verbouwen van een museum

Zakendoen18 mrt 20221 uur 50 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Het glanzende nieuwe depot van Museum Boijmans van Beuningen is een internationale hit, maar de verbouwing van het museum zelf duurt nog wel tot 2029. Kan je als museum zeven jaar varen op publiek dat je depot bezoekt? Directeur Ina Klaassen is te gast in BNR Zakendoen.

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Ondernemerspanel

Rivian heeft sinds de beursgang 120 miljard dollar van zijn beurswaarde verloren. EN: banken en overheid leggen contante betalingen steeds meer aan banden. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel met:

- Désirée van Boxtel, oprichter en partner van Karmijn Kapitaal

- Johan van Mil mede-oprichter van Peak Capital

Luister l Ondernemerspanel

Pitches

Elke vrijdag is het weer tijd voor jonge ondernemingen om zichzelf op de kaart te zetten. Dat doen zij via een pitch en het doorstaan van een vragenvuur. Vandaag is het de beurt aan Joop Muller van Grizz Energy Gum en Bas Flipse van Quatt!

Zakenpartner

Ze studeerde levensmiddelentechnologie en kwam door haar technologische achtergrond terecht in de auto industrie. Ze gooide het roer volledig om, stopte met haar baan en begon haar eigen voedselinnovatie bedrijf NoFairytales om voedsel gezonder te maken. De zakenpartner deze week is Bernadette Kooijman, oprichter van innovatief voeding merk NoFairytales.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door