Mattijs ten Brink (Sunweb) over de toekomst van de reisbranche

Zakendoen28 mrt '22 15:101 uur 52 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Hoe heeft Sunweb Group twee jaar aan lockdowns overleefd? En zoekt de reisorganisatie nieuwe overnamekansen na de afgeblazen overname van Corendon? Topman Mattijs ten Brink is te gast in BNR Zakendoen.

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Economenpanel

De rijkste 1 procent van Nederland betaalt minder belasting dan de lage inkomens. Dat blijkt uit onderzoek van de CPB. En: de ECB wil het opkoopprogramma in het derde kwartaal stopzetten. Dat en meer bespreken we in het economenpanel met Martin Visser (De Telegraaf) en Menno Middeldorp (Rabobank).

Luister | Economenpanel

Inzicht

De Britse reclameonderzoeker Orlando Wood luidt de noodklok. Volgens hem is de reclamewereld veranderd in ‘een vlakke, abstracte en mechanistische wereld.’ Is dat zo? En waar ligt dat aan? Te gast is Dick van der Lecq, directeur van DDB Unlimited.

Zakenpartner

Jojanneke van 't Land werkte zich binnen detacheerder Experis Peak IT jarenlang op en is inmiddels managing director van het bedrijf. Ze weet als geen ander hoe je aan IT-professionals komt in een markt waar schaarste schering en inslag is. De zakenpartner deze week is Jojanneke van 't Land van Experis Peak IT.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.