Michel Post (Ebury) over de chaos in het internationale betaalverkeer

Zakendoen11 apr 20221 uur 47 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De internationale financiële sector komt net uit de coronacrisis en moet nu de dagelijks veranderende sancties tegen Rusland bijbenen. Topman Michel Post van fintech Ebury Nederland is te gast in BNR Zakendoen.

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Economenpanel

De huizenprijzen laten een lichte daling zien EN de inflatie in Nederland is naar ongekende hoogte gestegen. Dat en meer bespreken we in het Economenpanel met:

- Bert Colijn, Senior econoom bij ING

- Lukas Daalder, Chief Investment Strategist bij BlackRock

Luister l Economenpanel

Inzichtgesprek

Een stad of stadsdeel waar alles voor je wordt uitgerekend en geregeld op het gebied van energie en duurzaamheid, zodat jij als bewoner je kunt focussen op andere zaken. Klinkt als iets uit de toekomst, maar dat is het niet. Bouwbedrijf Heijmans is er dagelijks mee bezig. Het nieuwste project is Greenville in Leidsche Rijn, een slim appartementencomplex. Te gast is Shahid Talib, directeur Smart City bij Heijmans.

Zakenpartner

Ze studeerde af in psychologie aan de Universiteit van Groningen en ging daarna door naar KLM als management trainee. Maar bij Heinz als senior branchemanager in 2010 ontdekte ze dat grote bedrijven niets voor haar is. Ondernemen daarentegen wel. De zakenpartner deze week is Caroline van der Lande van zakenlunchverzorger de Buurtboer.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of viaApple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door