Frank Jüdell (Wallbox Benelux) over de laadpalenmarkt in Nederland

Zakendoen20 apr 20221 uur 48 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Het Spaanse Wallbox, dat thuislaadpunten voor elektrische auto's produceert en verkoopt, ging vorig jaar met succes naar de beurs van New York. Nu wil het een plek op de Nederlandse markt veroveren. Frank Jüdell, country manager Benelux van Wallbox, is te gast in BNR Zakendoen.

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken. 

Lobbypanel

De onderwijssector ziet de nieuwe vakantieplannen van minister Dijkgraaf niet zitten. En: het OV reageert geschokt op de afbouwen van de coronasteun. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het lobbypanel met:

- Roos Wouters, oprichter van De Werkvereniging

- Arco Timmermans, bijzonder hoogleraar Public Affairs Leiden 

Luister | Lobbypanel

De Veranderaars

De Read-ID Software van InnoValor wordt ingezet door banken en overheden wereldwijd. Wat is de kracht achter dit innovatieve product? Te gast is Maarten Wegdam, oprichter en CEO van InnoValor.

Zakenpartner

Ze studeerde rechten én bedrijfskunde, werd bedrijfsjurist bij Trustmoore en klom op tot managing director van de firma. Maar na acht jaar in de consultancy ging het roer om: ze werd algemeen directeur bij Pro Contact, waar recruiting en marketing hand in hand gaan. De Zakenpartner deze week is Yanouk Bierens, algemeen directeur van Pro Contact. 

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door