Bert Bakker (Euroma) over inflatieonderhandelingen met supermarkten

Zakendoen21 apr 20221 uur 46 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De inflatie loopt zo hoog op dat leveranciers en supermarkten recht tegen over elkaar komen te staan. Hoe ga je daarmee om als één van de grootste Europese producenten van ingrediënten en kant-en-klare maaltijden? Bert Bakker, topman van Euroma, is te gast in BNR Zakendoen.

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken.

Boardroompanel

Aandeelhouders hijgen in de nek van Just Eat-Takeaway vanwege de dramatische daling van de beurskoers van de maaltijdbezorger. En de bestuursruzie tussen De Volksbank en oud-cfo Pieter Veuger is nog steeds ver van opgelost. Dat en meer straks in het Boardroompanel met:

- Lizzy Doorewaard, Toezichthouder bij Staatsbosbeheer en de NPO

- Ageeth Telleman, managing partner bij TwynstraGudde en voorzitter van de Sportraad Amsterdam.

Luister l Boardroom

Inzichtgesprek

In de coronacrisis moest Hilton Amsterdam personeel laten gaan, nu werft het personeel in het buitenland omdat Nederlandse werknemers niet meer te vinden zijn. Te gast: Alessio Colavecchio, managing partner van het Hilton hotel Amsterdam.

 

Zakenpartner

Ze studeerde rechten én bedrijfskunde, werd bedrijfsjurist bij Trustmoore en klom op tot managing director van de firma. Maar na acht jaar in de consultancy ging het roer om: ze werd algemeen directeur bij Pro Contact, waar recruiting en marketing hand in hand gaan. De Zakenpartner deze week is Yanouk Bierens, algemeen directeur van Pro Contact.

 

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door