Dirk Biljaarts (Koninklijke Horeca Nederland) over de mogelijke faillissementsgolf in de horeca

Zakendoen6 mei 2022

Over de aflevering

Image

Kees de Kort

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met macro-econoom en commentator Kees de Kort de economische stand van zaken. Maar de Kort is met vakantie. Vandaag wordt hij vervangen door Arnoud Boot, hoogleraar ondernemingsfinanciering en financiële markten aan de Universiteit van Amsterdam.

Ondernemerspanel

Kan Gillian Tans de operationele problemen bij VanMoof oplossen? En: Drogisten zijn boos, want binnenkort mogen tankstations, bouwmarkten en supermarkten misschien ook sterke medicijnen verkopen. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het ondernemerspanel met:

- Niels van Buren, directeur van Swink

- Dick van der Lecq, directeur van DDB Unlimited

Luister | Ondernemerspanel

Pitches

Elke vrijdag is het weer tijd voor jonge ondernemingen om zichzelf op de kaart te zetten. Dat doen zij via een pitch en het doorstaan van een vragenvuur. Vandaag is het de beurt aan Jeremy Bulo van The Sauce en Merijn Storm van Leeuwen van Unbrick.

Zakenpartner

Ze deed de Dansacademie, werd al jong moeder, ontdekte dat een kleine beurs en duurzame ambities moeilijk samengaan en besloot daarom om een bedrijf te starten dat het makkelijker maakt om duurzame keuzes te maken. De zakenpartner van deze week is: Kelly Ruigrok van Global Sustainable Enterprise System.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door