Cindy Kremer (Vereniging Eigen Huis) over de verplichte warmtepomp

Zakendoen24 mei 20221 uur 52 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Waar zitten de pijnpunten in het plan om hybride warmtepompen verplicht te stellen in 2026? En zorgt de stijgende hypotheekrente voor de afkoeling op de woningmarkt? Cindy Kremer, directeur van Vereniging Eigen Huis, is te gast in BNR Zakendoen.

Sweder van Wijnbergen

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met een macro-econoom de economische stand van zaken. Vandaag met Sweder van Wijnbergen, Hoogleraar Economie aan de Universiteit van Amsterdam.

Beleggerspanel

De beurzen maken een historisch slecht start van het beursjaar door. Is de bodem nu eindelijk bereikt? En: Het hedgefonds dat speculeerde op de neergang van Gamestop, gaat nu zelf ten onder. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het beleggerspanel met: Simon van Veen (Sustainable Dividend Value Fund) en Corné van Zeijl (Actiam).

Luister l Beleggerspanel

I, Softwarerobot

Softwarerobots zijn op dit moment aan een opmars bezig. Gaan softwarerobots de manier waarop we werken ingrijpend veranderen? Te gast is Jordy Egging, partner bij IT-bedrijf Node1.

Zakenpartner

Op haar negende besloot ze al om vegetarisch te gaan eten. Tijdens haar studie Nederlandse aan de Universiteit van Amsterdam richtte zij de blog De Hippe Vegetariër op. Ze schreef meerdere kookboeken over vegetarisch eten en in 2018 lanceerde ze de eerste succesvolle editie van de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland. De zakenpartner deze week is Isabel Boerdam, oprichter van communicatiebureau Green Food Lab.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door