Michel van den Akker (De Hypotheker) over de stijgende hypotheekrente

Zakendoen3 jun 20221 uur 46 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Hypotheekverstrekkers worden overladen met vragen nu de rente al maanden stijgt. Waarover maken mensen zich het meeste zorgen? Michel van den Akker, directeur van De Hypotheker, is te gast in BNR Zakendoen.

Coen Teulings

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met een econoom de economische stand van zaken. Vandaag met Coen Teulings, hoogleraar economie verbonden aan de Universiteit Utrecht.

Ondernemerspanel

Scholingssubsidie Stap-budget lijkt niet op de juiste plek te komen. Waar hebben ondernemers met een personeelstekort wel behoefte aan? En: Elon Musk wil dat zijn personeel voortaan op kantoor blijft werken. Dat en meer in het ondernemerspanel met:

- Hans Mulder, Managing Director Viagroep

- Eduard Schaepman, CEO en oprichter van Tribes

Luister l Ondernemerspanel

Pitches

Elke vrijdag is het weer tijd voor jonge ondernemingen om zichzelf op de kaart te zetten. Dat doen zij via een pitch en het doorstaan van een vragenvuur. Vandaag is het de beurt aan Stijn van Balen van Stenos.io en Jeroen Bovelander van SixtyUpForce om hun ondernemingen te pitchen.

Zakenpartner

Ze was ruim 10 jaar advocaat, is voorzitter van een netwerk voor ondernemende vrouwen en heeft niet één maar twee succesvolle ondernemingen opgericht waaronder het eerste Nederlandse procesfinancieringskantoor. De zakenpartner deze week is Sara Liesker van Liesker Procesfinanciering.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door