Marcel Brouwer (Sodexo) over de reorganisatie en de krappe arbeidsmarkt

Zakendoen15 jun 20221 uur 44 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Bedrijfscateraar Sodexo heeft in het begin van 2020 flink in zijn personeelsbestand moeten snijden. Hoe vergaat het het bedrijf in deze tijden van arbeidsmarktkrapte? En kán het zijn focus verleggen naar hybride werken? Te gast is Marcel Brouwer, operationeel directeur bij Sodexo Nederland.

Macro-econoom

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met een macro-econoom en commentator over de economische stand van zaken.

Lobbypanel

Naast het OMT krijgen we nu een MIT, het Maatschappelijke Impact Team. En: hoe goed was de boerenlobby voor het VVD-congres? Dat en meer bespreken we om 13.00 in het lobbypanel met Arco Timmermans, bijzonder hoogleraar Public Affairs Leiden en Mark van den Anker, Mede-eigenaar WePublic.

Luister l Lobbypanel

Digitalisering op de bloemenveiling

Elke woensdag in BNR Zakendoen: 'De Veranderaars'. Hoe geven leiders van nu handen en voeten aan de digitale transformatie in het Nederlandse bedrijfsleven? Met vandaag speciale aandacht voor Royal FloraHolland. Hoe moet een nieuw digitaal platform ’s werelds grootste bloemenveiling nog efficiënter maken? Te gast is Chief Information Officer André van der Linden.

Zakenpartner

Haar roots liggen in de tv-wereld en ze heeft onder andere gewerkt bij Warner Bros als format developer, maar toen maakte ze een kantelpunt. Ze vond haar plaats aan de wieg van de influencer-wereld en ze richtte het succesvolle branding bedrijf &.agency op samen met een compagnon. De zakenpartner van deze week is Sophie van der Schaft, mede-eigenaar van &.agency en &.talent.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door