Frank Agterberg (Vereniging Warmtepompen) over de verbouwing van miljoenen huizen

Zakendoen6 jul '22 14:561 uur 45 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Wie in 2026 de CV-ketel vervangt, moet kiezen voor een warmtepomp. Maar hoe krijg je dat voor elkaar als de levertijd nu al kan oplopen tot een jaar en installateurs ook nog eens dun gezaaid zijn? Frank Agterberg, voorzitter van de Vereniging Warmtepompen, is te gast in BNR Zakendoen.

Hans Stegeman

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met een econoom de belangrijkste macro-economische ontwikkelingen. Vandaag te gast: Hans Stegeman, Head of Researsch and Investment Strategy bij Triodos.

Lobbypanel

Hebben de boeren de protesten van de huisartsen overschaduwd?. En: De kolencentrales dienen een schadeclaim in bij de regering. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het lobbypanel met:

- Reinier Castelein van vakbond De Unie

- Mark van den Anker van adviesbureau WePublic

Luister | Lobbypanel

De Veranderaars

Elke woensdag in BNR Zakendoen: 'De Veranderaars'. Hoe geven leiders van nu handen en voeten aan de digitale transformatie in het Nederlandse bedrijfsleven? Met vandaag speciale aandacht voor digital agency Bravoure. Wat is hun plaats in de digitale revolutie in Nederland? Te gast is Anthony Thissen, oprichter en strategisch directeur van Bravoure.

Zakenpartner

Ze studeerde Grieks en Latijn, deed vervolgens een master in bedrijfscommunicatie, ging daarna aan de slag bij NRC-handelsblad, en werkt nu bij InnovationQuarter. De zakenpartner deze week is Annet Veenstra, innovatieaanjager bij InnovationQuarter.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.