Marlene ten Ham (Thuiswinkel.org) over online winkelen na corona

Zakendoen12 jul 20221 uur 47 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De consument wist tijdens de coronapandemie de webshops goed te vinden. Het aantal online winkels schoot dan ook als paddenstoelen uit de grond. Zullen de online bestedingen ook na de coronapandemie zo explosief door blijven groeien? Marlene ten Ham, directeur van Thuiswinkel.org, is te gast in BNR Zakendoen.

Ester Barendregt

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met een macro-econoom de economische stand van zaken. Vandaag is dat Ester Barendregt, hoofdeconoom bij de Rabobank.

Beleggerspanel

De zwakke Europese economie drukt de euro naar het laagste punt in 20 jaar. En: Europese banken hebben geen zicht op hun klimaatrisico's. Dat en meer bespreken we in het Beleggerspanel met: Mary Pieterse-Bloem, Head of Investment Office (CIO) bij Rabobank en bijzonder hoogleraar financiële markten aan de Erasmus School of Economics, en Lodewijk van der Kroft, Partner bij beleggingsonderneming Comgest.

Luister terug | Beleggerspanel

Geniaal of Onzinnig

Welk bedrijf droomt er niet van: het introduceren van een geniaal product of een briljante dienst. Maar wat in de ogen van het bedrijf in kwestie geweldig is, kan zo maar onzinnig zijn. Bij ons te gast is vandaag Jaap van Dijk van online wijnshop voor de nichemarkt van exclusieve wijnen, MundoVini.

Future Business Leaders

Wie zijn de leiders van de toekomst, wat beweegt hen, waar dromen ze over, wat vinden ze belangrijk én wat juist niet? In de aanloop naar het Amsterdam Business Forum ga ik in gesprek met Future Business Leaders over hoe zij leiderschap zien. Vandaag te gast is Maaike Ruisendaal, Manager Operations Data en Integration Services bij Sogeti.

Zakenpartner

Ze studeerde Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam, heeft altijd als zelfstandige gewerkt, schreef meerdere boeken, en is nu de voorzitter van de vakbond voor de modern werkenden.

De Zakenparter van deze week is Roos Wouters van de Werkvereniging

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door