Topman Rein Wispelweij (Regiobank) over leefbaarheid in kleine woonkernen

Zakendoen15 jul 20221 uur 51 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Regiobank heeft een onderzoek laten uitvoeren naar de leefbaarheid in kleine woonkernen. De bank ziet daar een exponentiële groei in klantenaanwas. Directeur Rein Wispelweij is te gast in BNR Zakendoen.

Hoekje Macro 

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl de macro-economische stand van zaken. Vandaag met econoom Heleen Mees.

Ondernemerspanel

Grote steden willen de leegstand in winkelstraten aanpakken. En steeds meer werknemers willen een elektrische fiets als secundaire arbeidsvoorwaarde. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het ondernemerspanel met: - Mark Berendsen, Directeur en partner bij Starred- Floris Venneman, Managing Partner van Bureauvijftig

Luister l Ondernemerspanel

Pitches

Elke vrijdag is het weer tijd voor jonge ondernemingen om zichzelf op de kaart te zetten. Dat doen zij via een pitch en het doorstaan van een vragenvuur. Vandaag is het de beurt aan Angelique Wijnen van Liek. De beoordelaar is deze week Dorus Olgers van Newion Partners.

Zakenpartner 

Ze studeerde Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam, heeft altijd als zelfstandige gewerkt, schreef meerdere boeken, en is nu de voorzitter van de vakbond voor de modern werkenden. De zakenpartner van deze week is Roos Wouters van de Werkvereniging.

Contact & Abonneren 

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter. Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify


Mede mogelijk gemaakt door