Paul Scholten (Buckaroo) over overname Strategieën

Zakendoen21 jul 20221 uur 55 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Payment Service Provider Buckaroo is op overnamepad. Hoe kan de nu nog relatief kleine speler haar positie op de MKB-markt versterken? Topman Paul Scholten is te gast in BNR Zakendoen.

Hoekje Macro

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl de macro-economische stand van zaken. Vandaag met Bert Colijn, sen

Boardroompanel

De Chinese eigenaar van chipfabrikant Nexperia gooit roet in het eten bij de overname van een chipfabriek in Wales. En: De kersverse topvrouw van KLM maakt excuses. Is dit wel de juiste zet nu de luchtvaartsector kampt met zo veel problemen? Dat en meer bespreken we om 13.00 in het boardroompanel met:

- Rob Oudman, Hoofd Benelux bij de Amerikaanse zakenbank Houlihan Lokey

- Ageeth Telleman, ceo van LTP Business Psychologists en daarnaast voorzitter van de Sportraad Amsterdam.

Luister l Boardroompanel

Inzicht

Closure helpt nabestaanden bij het opzeggen van online abonnementen en accounts van overledenen. Onlangs haalde het bedrijf 1,5 miljoen euro aan financiering op en er liggen plannen om internationaal uit te breiden. Te gast is Graciëlla van Vliet, co-founder van Closure.

Zakenpartner

Als salonmedewerker begon ze met potjes make-up te vullen aan de keukentafel en verkocht ze deze op Instagram. Nu is dat uitgegroeid tot een internationaal beautymerk genaamd Supercilium. De zakenpartner van deze week is Manouk de Vries, oprichtster van Supercilium.

Zakendoen met de Jurist

Zakendoen kan vaak niet zonder enige juridische kennis. Daarom behandelen we in deze rubriek elke week een actueel dossier met een expert uit het werkveld. Deze week gaan we het hebben over Strategic Lawsuits Against Public Participation met Emiel Jurjens, advocaat bij Kennedy Van der Laan.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door