Wouter Staal (YB) over plantaardige yoghurt en groei in het buitenland

Zakendoen4 aug 20222 uren 3 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Over de aflevering

In de yoghurt van YB, voorheen de Yoghurt Barn, zit binnenkort geen zuivel meer. Het bedrijf stapt volledig over op plantaardige producten. Bovendien wil het bedrijf, met een coöperatie aan ambassadeurs, haar internationale groeiambities verwezenlijken.

Hoekje Macro

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Edwin Mooibroek de macro-economische stand van zaken. Vandaag met Bert Colijn, senior econoom bij ING.

Boardroompanel

Nederlandse bedrijven verdienden miljoenen aan bouwprojecten in Qatar en "vergaten" soms om onderzoek te doen naar de arbeidsomstandigheden in het land. En: de luchtvaartsector wil dat het kabinet de opbrengsten van de vliegtaks gebruikt om de luchtvaartsector te verduurzamen. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het boardroompanel met:

- Tanja Nagel, bestuursvoorzitter bij DSI en commissaris bij onder andere EY

- Anton Wiggers, bedrijvendokter en partner bij Themis Company

Overname One Welcome

Cybersecurity ondernemer Thales neemt het Nederlandse bedrijf One Welcome over voor 100 miljoen euro. Wat komt er allemaal bij kijken als je wordt overgenomen door een gigantisch bedrijf als Thales? We vragen het aan Danny de Vreeze, CEO en oprichter van One Welcome.

Zakenpartner

De zakenpartner van deze week is Jozien Boersma, mede-oprichter van Vini Mini, een bedrijf dat hoopt allergieën bij kinderen op een jonge leeftijd te voorkomen. Vandaag hebben we het over voeding: hoe belangrijk is dat voor de oprichter van dit bedrijf?

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door