Edzo Doeve (Dela) over groei in het buitenland

Zakendoen18 aug 20221 uur 53 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Uitvaartcoörperatie DELA neemt de Duitse klanten van concurrent Monuta over en verdubbelt zo het marktaandeel bij de Oosterburen. Hoe ver reiken de groeiambities van de uitvaartverzekeraar en –verzorger? Edzo Doeve, topman van uitvaartcoöperatie Dela is te gast in BNR Zakendoen.

Hoekje macro

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met een macro-econoom de economische stand van zaken. Deze keer is het de beurt aan Hans Stegeman, Chief Investment Strategist bij de Triodos bank.

Boardroompanel

Richemont, het bedrijf achter Cartier, wordt belaagd door een activistische belegger. En: Philips-topman Frans van Houten vertrekt. Was zijn vertrek onvermijdelijk? Dat en meer bespreken we om 13.00 in het Boardroompanel met:

-Ilona Haaijer, voormalig topvrouw bij DSM en commissaris bij Corbion en Glanbia (Plc);

-Leen Paape, hoogleraar Corporate Governance Nyenrode, voorzitter RvC bij Univé Dichtbij en voorzitter van de RvT van het SNS Reaal Pensioenfonds.

Luister | Boardroompanel

Duurzaam wonen

Hoe ziet de markt van duurzame energie er nu uit in Nederland? Waar koop je warmtepompen, zonnepanelen of isolatie? En hoe weet je dat je de goede keuze hebt gemaakt? Een inzicht in deze energiemarkt met Rense van Dijk, CEO van Woon Duurzaam.

Zakenpartner

Na een studie commercial Sport Economics in Amsterdam en heel wat sales ervaring rijker, kwam ze eind twintig in een burn-out terecht. Ze wilde haar leven drastisch gaan omgooien. Ze ontwikkelde een passie voor vitaliteit en ging aan de slag als Yoga lerares in Amsterdam. Nu ze haar passie helemaal gevonden heeft is ze actief als Head of Partnerschip Management bij sport- en fitnessplatform OneFit. De zakenpartner van deze week is Kari Littley.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door