René Koppert (Koppert) over de Europese markt van gewasbescherming

Zakendoen24 aug 20221 uur 52 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Koppert probeert de Europese markt te veroveren met biologische gewasbescherming, maar blijft steken in de bureaucratie van de EU. Maar wat zijn de voordelen ten opzichte van chemische bestrijdingsmiddelen?

Macro hoekje

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met een macro-econoom de economische stand van zaken. Deze keer is het de beurt aan Piet Rietman!

Lobbypanel

KLM-piloten zien een einde komen aan hun corona-loonoffer. EN: Gewaagde uitspraken van minister Hoekstra met een spoeddebat als gevolg. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het lobbypanel met:

-Arco Timmermans, bijzonder hoogleraar Public Affairs te Leiden;

-Peter van Keulen, Oprichter van Public Matters

Luister l Lobbypanel

Inzichtgesprek

In de interviewserie ‘De Veranderaars’ gaat Thomas elke woensdag in gesprek met leiders die de digitale transformatie van Nederland vormgeven. Hij vraagt hen naar de technische oplossingen, maar óók naar hun visie op leiderschap in het digitale tijdperk. Vandaag: Sjoerd de Jager, algemeen directeur van softwarebedrijf PortXchange.

Zakenpartner

Ze is afgestudeerd antropologe, verkende de werelden van consultancy en NGO's, nu loopt ze met haar BlueCity voorop op het gebied van circulariteit: de zakenpartner van de week is Sabine Biesheuvel!

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door