Gertjo Janssen (EK Retail) over uitdagingen in de detailhandel

Zakendoen30 aug 20221 uur 53 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Euretco, dienstverlener in de detailhandel en bekend van franchiseformules als Intersport en HUBO, is volledig opgegaan in het moederbedrijf en gaat verder onder de naam EK. Kunnen de bedrijven zo de uitdagingen in de detailhandel beter te lijf? Te gast in BNR Zakendoen is Gertjo Janssen, Chief retail officer bij EK.  

Macro met Casper de Vries

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met een macro-econoom de economische stand van zaken. Deze keer is het de beurt aan Casper de Vries, hoogleraar monetaire economie aan Erasmus School of Economics.

Beleggerspanel

Grootaandeelhouder HAL verhoogt zijn bod op Boskalis EN wat zien we op de beurs gebeuren na de conferentie in Jackson Hole? Dat en meer bespreken we om 13.00 in het Beleggerspanel met:

- Thijs Knaap, hoofdeconoom bij APG, en

- Simon van Veen, Fondsmanager van het Sustainable Dividend Value Fund.

Luister | Beleggerspanel

Geniaal of onzinnig?

Een boekhoudprogramma dat alles makkelijker moet maken voor zzp'ers. Zijn er al genoeg van dit soort programma's of heeft Tellow een geniaal idee? Te gast is, Thomas Vles, directeur van Tellow.

Zakenpartner

Ze studeerde informatierecht aan de UvA en begon gelijk met ondernemen als fotograaf. Als jurist-in-spe gaf ze advies aan andere fotografen, en al snel verbreedde ze haar veld en schreef ze zwarte cijfers als jurist voor online ondernemers. De zakenpartner van de week is Charlotte Meindersma van Charlotte's Law.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door