Benno Leeser (Gassan Diamonds) over de markt van tweedehandse horloges

Zakendoen31 aug 20221 uur 48 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De markt voor tweedehands horloges is zo groot dat ook de traditionele handelaren instappen. Maar waarom zou een traditionele verkoper in die markt stappen? Benno Leeser, president-directeur van het Amsterdamse Gassan Diamonds is te gast in BNR Zakendoen.

Hoekje macro

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met een macro-econoom de economische stand van zaken. Deze keer is het de beurt aan Wimar Bolhuis, hoofdeconoom van Ecorys, docent aan de Universiteit Leiden.

Lobbypanel

De gasprijs bereikt een historisch hoog niveau. Kunnen bedrijven zonder compensatie het hoofd boven water houden? En: de directeur van werkgeversorganisatie VNO-NCW Cees Oudshoorn stopt met zijn functie. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het lobbypanel met:

- Jan Meerman, directeur van INRetail

- Marja Ruigrok, wethouder Economie Haarlemmermeer

Luister | Lobbypanel

De Veranderaars

In de interviewserie ‘De Veranderaars’ gaat Thomas elke woensdag in gesprek met leiders die de digitale transformatie van Nederland vormgeven. Hij vraagt hen naar de technische oplossingen, maar óók naar hun visie op leiderschap in het digitale tijdperk. Te gast is Johan Kerver van ondernemersvereniging Evofenedex.

Zakenpartner

Ze studeerde informatierecht aan de UvA en begon gelijk met ondernemen als fotograaf. Als jurist-in-spe gaf ze advies aan andere fotografen, maar al snel verbreedde ze haar veld en nu schrijft ze al een decennium zwarte cijfers als jurist voor online ondernemers. De zakenpartner van de week is Charlotte Meindersma van Charlotte's Law.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door