Jan Baan (Omoda) over het modebedrijf leiden van je schoonfamilie

Zakendoen2 sep 20221 uur 49 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Vóór je dertigste het modebedrijf van je schoonfamilie leiden, welke uitdagingen brengt dat met zich mee? En hoe concurreer je met de internationale kledingbedrijven? Jan Baan van Omoda is te gast in BNR.

Hoekje macro

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met een macro-econoom de economische stand van zaken. Deze keer is het de beurt aan Bert Colijn, senior-econoom bij ING.

Ondernemerspanel

De coalitiepartijen hebben een koopkrachtpakket van €16 miljard samengesteld, met als doel de inflatiepijn te verzachten. Maar gaat het helpen? En: ondanks de uitspraak van het College voor de Rechten van de Mens blijft Rituals make-up eis stellen aan medewerkers, blijkt uit onderzoek van NU.nl. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het ondernemerspanel met:

- Arko van Brakel, directeur van Cleantech Regio

- Elske Doets eigenaar en directeur van Doets Reizen

Luister | Ondernemerspanel

Pitch

Je tandenpoetsen zonder de planeet te vervuilen, het klinkt veel belovend maar worden je tanden ook nog schoon? Te gast Almar Fernhout, mede-eigenaar van Smyle tandpasta tabs.

Zakenpartner

Ze studeerde informatierecht aan de UvA en begon gelijk met ondernemen als fotograaf. Als jurist-in-spe gaf ze advies aan andere fotografen, maar al snel verbreedde ze haar veld en nu schrijft ze al een decennium zwarte cijfers als jurist voor online ondernemers. De zakenpartner van de week is Charlotte Meindersma van Charlotte's Law.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door