Bart Jan Hoevers (Gasunie Transport Services) over de hoge gasprijzen

Zakendoen22 sep 20221 uur 46 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De gasopslag is voor deze winter voldoende gevuld. Maar zijn we zonder Groningen ook zeker van volgende winter? Bart Jan Hoevers, algemeen directeur van Gasunie Transport Services, is te gast bij BNR Zakendoen.

Macro met Mujagić

Elke dag, even over twaalf, bespreekt presentator Thomas van Zijl met een macro-econoom de economische stand van zaken. Deze keer is het de beurt aan econoom Edin Mujagić.

Boardroompanel

Ondanks grote beloftes komen er weinig vrouwen in de top van Europese banken. En: de Franse toezichthouder heeft een stokje gestoken voor de fusie van twee televisiezenders. Wat is het effect daarvan op de mogelijke overname van Talpa door RTL Nederland? Dat en meer bespreken we om 13.00 in het boardroompanel met:

- Ageeth Telleman, CEO van LTP, voorzitter van de sportraad Amsterdam, en voorzitter van de Raad van Toezicht ICK Dans Amsterdam.

- Jeroen Vercauteren, partner bij Factor Bedrijfsovernames B.V.

Luister l Boardroompanel

Geniaal of onzinnig?

Welk bedrijf droomt er niet van: het introduceren van een geniaal product of een briljante dienst. Maar wat in de ogen van het bedrijf in kwestie geweldig is, kan zo maar onzinnig zijn.

Om de echte pareltjes te vinden én nonsens te ontmaskeren, ga ik iedere week in gesprek met een ondernemer die een product of dienst onder de aandacht wil brengen. Dat doe ik samen met mijn zakenpartner, en zij zal uiteindelijk het oordeel vellen.

Te gast is Laura Hoogland oprichter van voedingsmerk Sunt.

Zakenpartner

Ze werkte acht jaar lang voor verschillende investeringsmaatschappijen en leerde daar hoe het is om aan het roer te staan van een onderneming. Met die kennis op zak begon ze twee jaar geleden, samen met medeoprichter Vincent van den Noort, voor zichzelf. Met haar startup verbindt ze families over de hele wereld met elkaar en over tien jaar wil ze maar liefst één miljard gebruikers verwelkomen op haar platform. De zakenpartner deze week is Anieke Lamers, medeoprichter van Peekabond.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door