Richard den Hollander (Joolz) over de strijd om marktaandeel

Zakendoen13 okt 20221 uur 49 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De kinderwagenmarkt is met merken als Joolz, Bugaboo en Thule behoorlijk verzadigd. Hoe zorgt Joolz ervoor dat het de concurrentie voor blijft? Richard den Hollander, topman van Joolz, is te gast in BNR Zakendoen.

Macro met Edin Mujagić

Elke dag een intrigerende gedachtewisseling over de stand van de macro-economie. Op maandag en vrijdag gaat presentator Thomas van Zijl in gesprek met econoom Arnoud Boot, de rest van de week praat Van Zijl met econoom Edin Mujagić. 

Boardroompanel

Welke koers moet Philips gaan varen om uit de problemen te komen? Dat en meer bespreken we dinsdag om 13.00 in het boardroom panel met: -Inge Brakman, partner bij De Bestuurskamer-Stefan Peij, Directeur en oprichter van de Governance University.

Luister | Boardroompanel 

Onderzoek naar ondernemers

Op 1 mei 2022 werd Josette Dijkhuizen benoemd tot bijzonder hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg. Haar onderzoek richt zich op het vergroten van kennis over het persoonlijk en werkzame leven van ondernemers, potentiële uitval en preventieve interventies. Te gast is Josette Dijkhuizen, bijzonder hoogleraar aan de universiteit van Tilburg. 

De Jurist

Zakendoen kan vaak niet zonder enige juridische kennis. Daarom behandelen we in rubriek Zakendoen met de Jurist elke week een actueel dossier met een expert uit het werkveld. Deze week gaan we het met Richard van Baalen, advocaat en partner bij A&S advocaten, hebben over de juridische uitdagingen bij het uitkopen van boeren.

Zakenpartner

Ze studeerde fysiologie, maar rolde uiteindelijk de IT wereld in, waar ze haar hart verloor aan digitalisering en de razendsnelle ontwikkelingen meemaakte. Nu staat ze bij IT-bedrijf Ilionx aan het roer van de afdeling die overheden helpt bij digitaliseren. De zakenpartner van deze week is Annemiek van Beeck, directeur digitalisatie en overheid bij Ilionx. 

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter. Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door