Jeannine Peek (Capgemini) over digitalisering van grote bedrijven

Zakendoen24 okt 20221 uur 46 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De overheid heeft wel aandacht voor digitalisering, maar is die aandacht wel gericht genoeg voor de sector? Te gast bij BNR Zakendoen is Jeannine Peek, algemeen directeur van Capgemini Nederland en Boegbeeld Topsector ICT.

Macro met Boot

Elke dag een intrigerende gedachtewisseling over de stand van de macro-economie. Op maandag en vrijdag gaat presentator Thomas van Zijl in gesprek met econoom Arnoud Boot, de rest van de week praat Van Zijl met econoom Edin Mujagić.

Economenpanel

Overleeft de Britse economie de huidige politieke chaos? En: Brussel zet in op fors strengere begrotingsregels. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het Economenpanel met:

- Marieke Blom, Hoofdeconoom bij ING en Harald Benink

- Hoogleraar bankwezen en financiering aan de Universiteit van Tilburg

FD Gazellen

De FD Gazellen komen er weer aan, de awards voor de snelste groeiende bedrijven van ons land. In aanloop daarnaartoe spreekt Thomas elke week met FD-journalist Hella Hueck.

Zakendoen op een krappe arbeidsmarkt

Het personeelstekort neemt steeds grotere proporties aan. Talloze vacatures blijven onvervuld en werkgevers zitten met de handen in het haar. Wat betekent de krappe arbeidsmarkt voor ondernemers, hr-directeuren en bestuurders? Wat zijn mogelijke innovatieve en creatieve oplossingen? En waar zijn al die werknemers eigenlijk gebleven? Elke maandag gaan we op zoek naar antwoorden op deze vragen in de gesprekkenserie Zakendoen op een krappe arbeidsmarkt.

Vandaag te gast: Martha van den Hengel, directeur van samenwerkingsverband Mensen Maken de Transitie.

Zakenpartner

Ze ronde de studie fysiotherapie af maar wist hier geen werk in te vinden. Op aanraden van een docent ging ze aan de slag als verzuim adviseur bij Argo Advies. Ze werd daar operationeel directeur en werkte zich op tot de commercieel directeur van de overkoepelende organisatie de Paradigma Groep. De zakenpartner van deze week is Maaike Meulenbroek, commercieel directeur van de Paradigma Groep.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door