Joep de Groot (CZ) over de stijgende zorgkosten

Zakendoen25 okt 20221 uur 45 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Zorgverzekeraars staan voor een aantal grote uitdagingen met almaar stijgende zorgkosten en een zorgakkoord waar lang niet iedereen blij mee is. Joep de groot, topman van CZ, is te gast in BNR Zakendoen.

Macro met Mujagić

Elke dag een intrigerende gedachtewisseling over de stand van de macro-economie. Op maandag en vrijdag gaat presentator Thomas van Zijl in gesprek met econoom Arnoud Boot, de rest van de week praat Van Zijl met econoom Edin Mujagić.

Beleggerspanel

Philips schrapt wereldwijd 4000 banen na zeer teleurstellende resultaten. En: Beurshandelshuis Flow Traders vertrekt naar Bermuda vanwege het strenge Europese toezichtregime. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het beleggerspanel met:

- Corné van Zeijl, vermogensbeheerder bij Actiam

- Thijs Knaap, Chief Economist bij APG

Luister | Beleggerspanel

Bioplastic en Bacteriën

Het Friese bedrijf Paques Biomaterials gaat vanaf volgend jaar bio plastic maken in Emmen. Dit doen ze met bacteriën, maar hoe duurzaam is dit alternatief nu echt? Te gast is Joost Pâques directeur van Paques Biomaterials.

Zakenpartner

Ze ronde de studie fysiotherapie af maar wist hier geen werk in te vinden. Op aanraden van een docent ging ze aan de slag als verzuimadviseur bij Argo Advies. Ze werd daar operationeel directeur en werkte zich op tot de commercieel directeur van de overkoepelende organisatie de Paradigma Groep. De zakenpartner van deze week is Maaike Meulenbroek, commercieel directeur van de Paradigma Groep.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door