Marga de Jager (ANWB) over de kilometerheffing

Zakendoen11 nov 20221 uur 49 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Nadat de coronacrisis zorgde voor rust op de weg, zijn de wegen ondertussen weer volledig dichtgeslibd. Is het thuiswerken een ramp of een zegen voor het fileleed? En: kan rekeningrijden helpen in de strijd tegen de drukte op de weg?

Marga de Jager, directeur van verkeer- en toerisme-organisatie ANWB, is te gast in BNR Zakendoen.

Macro met Boot

Elke dag een intrigerende gedachtewisseling over de stand van de macro-economie. Op maandag en vrijdag gaat presentator Thomas van Zijl in gesprek met econoom Arnoud Boot, de rest van de week praat Van Zijl met econoom Edin Mujagić.

Ondernemerspanel

Het kabinet heeft de drempel voor energiecompensatie voor het mkb aanzienlijk verlaagd. En: Instabox en Red Je Pakketje zijn overwacht failliet verklaard. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het Ondernemerspanel met:

- Remy Gieling, oprichter van AI.nl

- Mark Berendsen, directeur van Starred

Luister | Ondernemerspanel

Pitches

Elke vrijdag is het weer tijd voor jonge ondernemingen om zichzelf op de kaart te zetten. Dat doen zij via een pitch en het doorstaan van een vragenvuur. Vandaag is het de beurt aan Tom Tetteroo van CollAction en Daniel Oosterhuis van Teenit.

Met beoordelaar Peter van Meersbergen van Investormatch

Zakenpartner

Na een studie economie startte zij in de marketing, hierna kwam zij terecht in de werving en selectie. Daarin werkte zij voor allerlei soorten ondernemers. In deze periode zag zij welke energie erbij ondernemen los komt. Het inspireerde haar, maar tegelijkertijd wist ze dat ze het zelf beter kon. Nu, 13 jaar later, runt zij twee ondernemingen. De zakenpartner van deze week is Danne de Vries, oprichter van The Purple People en BrandPit.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door