Chantal Vergouw (Interpolis) over het voorkomen van schade

Zakendoen24 nov 20221 uur 50 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Chantal Vergouw (Interpolis) over het voorkomen van schade

De hoge inflatie en de stijgende loonkosten zet schadeverzekeraars onder druk en daarom richt Interpolis zich volledig op preventie. Maar in hoeverre zijn ongelukken wel te voorkomen? Chantal Vergouw, topvrouw van Interpolis is te gast in BNR Zakendoen.

Macro met Mujagić

Elke dag een intrigerende gedachtewisseling over de stand van de macro-economie. Op maandag en vrijdag gaat presentator Thomas van Zijl in gesprek met econoom Arnoud Boot, de rest van de week praat Van Zijl met econoom Edin Mujagić.

Boardroompanel

Depotbank InsingerGilissen ligt onder een vergrootglas door grote achterstanden in de klantenadministratie. En: Waarom greep de directie van BNN-Vara ondanks herhaalde waarschuwingen niet in bij De Wereld Draait Door? Dat en meer bespreken we om 13.00 in het Boardroompanel met:

- Mijntje Lückerath-Rovers, hoogleraar Corporate Governance aan Tilburg University en commissaris bij onder meer Achmea

- Inge Brakman, commissaris bij onder meer DSM Nederland en Shell Nederland

Luister l Boardroompanel

Inzichtgesprek

Het marketingbedrijf GoSpooky maakte de afgelopen jaren een enorme groei door. Het bedrijf zet vol in op de toekomst met ‘Augmented Reality’. Zien wij straks de werkelijkheid inderdaad door een digitale bril? Te gast is Tim van der Wiel, oprichter van GoSpooky

Zakenpartner

Ze studeerde Finance en deed daarna een master in Business Administration. Tijdens haar studie belegde ze voor APG in de alternatieve beleggershoek. Al snel werd ze verliefd op het vak en inmiddels heeft ze voor verschillende bedrijven geïnvesteerd. Inmiddels is ze hoofd investeringen, bij InnovationQuarter de zakenpartner van deze week is Liduina Hammer van InnovationQuarter.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door