Stef Blok (Europese Rekenkamer) over het afschieten van de Europese begroting

Zakendoen25 nov 20221 uur 48 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Waarom wordt de Europese begroting keer op keer afgekeurd door de Europese Rekenkamer? En gaat al het geld uit het Europese Herstelfonds wel naar de juiste plek?

Macro met Boot

Elke dag een intrigerende gedachtewisseling over de stand van de macro-economie. Op maandag en vrijdag gaat presentator Thomas van Zijl in gesprek met econoom Arnoud Boot, de rest van de week praat Van Zijl met econoom Edin Mujagić.

Ondernemerspanel

Is het sluiten van winkels tijdens Black Friday een mooi statement of een slimme publiciteitsstunt? En: hoe zeker kun je zijn dat er geen katoen bewerkt door Oeigoeren in je kleding zit. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het ondernemerspanel met:

- Marlies Mohr, ondernemer en communicatie-expert in de retail

- Hans Mulder, Directeur Viagroep

Luister l Ondernemerspanel

Pitches

Is de nieuwe Tabbby-app DE oplossing voor het eeuwige gezeur met betaalverzoekjes? En zijn mooie herinneringen misschien wel het beste te vangen in een privépodcast van Ode? Te gast is Ramon Klanke van Tabbby en Martin ter Braake van Ode.

Zakenpartner

Ze studeerde Finance en deed daarna een master in Business Administration. Tijdens haar studie belegde ze voor APG in de alternatieve beleggershoek. Al snel werd ze verliefd op het vak en inmiddels heeft ze voor verschillende bedrijven geïnvesteerd. Inmiddels is ze hoofd investeringen, bij InnovationQuarter de zakenpartner van deze week is Liduina Hammer van InnovationQuarter.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door