Henk den Boer (OnderhoudNL) over het onderhouden en verduurzamen van woningen

Zakendoen29 nov 20221 uur 53 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Over de aflevering

Het kabinet stelt steeds hogere klimaatdoelstellingen. Dit betekent dat de komende jaren miljoenen woningen en kantoorpanden moeten worden verduurzaamd. Wat betekent deze verduurzaming voor de onderhoudssector? Henk den Boer, voorzitter van OnderhoudNL, is te gast in BNR Zakendoen.

Macro met Mujagić

Elke dag een intrigerende gedachtewisseling over de stand van de macro-economie. Op maandag en vrijdag gaat presentator Thomas van Zijl in gesprek met econoom Arnoud Boot, de rest van de week praat Van Zijl met econoom Edin Mujagić.

Beleggerspanel

De onrust in China rondom het zerocovidbeleid maakt beleggers voorzichtig. En: hoe gaat de oliemarkt reageren op het prijsplafond voor Russische olie? Dat en meer bespreken we om 13.00 in het Beleggerspanel met:

- Arend Jan Kamp van IEX

- Reinder Wietsema, portfoliomanager bij IBS Capital Management.

Young Captain Award

Alweer voor de achttiende keer werd recent de Young Captain Award uitgereikt: de prijs voor de meest getalenteerde jonge leider binnen de top van het bedrijfsleven. Marleen Smits is de winnaar. Te gast: Marleen Smits, commercieel manager convenience retailing bij Shell en winnaar van de Young Captain Award.

Zakenpartner

Ze heeft rechten en communicatie gestudeerd in Nijmegen en Lyon. Daarna is ze aan de slag gegaan bij advocatenkantoor Clifford Chance in Amsterdam en heeft ze haar internationale ambities in Washington voortgezet. Nederland kon ze uiteindelijk toch niet achter zich laten en nu is ze partner bij advocatenkantoor bureau Brandeis. De zakenpartner van de week is Simone Peek van bureau Brandeis.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door