Mark Keur (Vebego) over de aanhoudende arbeidskrapte

Zakendoen24 jan 20231 uur 53 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Over de aflevering

De acht Nederlandse schoonmaakbedrijven van Vebego gaan sinds 1 januari van dit jaar samen verder onder de naam Vebego Cleaning Services. Schoonmaakbedrijven kampen met een groot tekort aan schoonmakers. Hoe ver kan Vebego Cleaning Services gaan met loonsverhogingen in een sector waar marges al dun zijn? Mark Keur van Vebego Cleaning Services is te gast in BNR Zakendoen.

Macro met Mujagić

Elke dag een intrigerende gedachtewisseling over de stand van de macro-economie. Op maandag en vrijdag gaat presentator Thomas van Zijl in gesprek met econoom Arnoud Boot, de rest van de week praat Van Zijl met econoom Edin Mujagić.

Beleggerspanel

Just Eat Takeaway doet het beter dan verwacht en het Amerikaanse Citadel boekte de grootste hedgefondswinst ooit. Wat kunnen we nog meer verwachten van het cijferseizoen? En: wat zijn Brazilië en Argentinië van plan met een nieuwe gezamenlijke munt? Dat en meer bespreken we om 13.00 in het Beleggerspanel met Simon van Veen, Fondsmanager van het Sustainable Dividend Value Fund en Lodewijk van der Kroft, Partner bij beleggingsonderneming Comgest.

Zakenpartner

Ze studeerde Business Administration and Management aan de HvA, waarna ze een bachelor toegepaste psychologie volgde aan de UvA. Haar eerste baan in de recruitment vond ze verschrikkelijk en uiteindelijk eindigde ze dan ook in een totaal andere hoek: namelijk in die van de mode. De zakenpartner van deze week is Lotte Vink, medeoprichter van kledingmerk Labfresh.

Inzicht

De Europese Unie heeft nieuwe regels ingevoerd die bedrijven verantwoordelijk en aansprakelijk maken voor hun cyberrisicomanagement en dat van hun leveranciers. Wat gaat er voor bedrijven veranderen met deze nieuwe Europese richtlijnen? Te gast is Lokke Moerel, hoogleraar global ICT law aan de Tilburg University, advocaat bij Morrison & Foerster en lid van de cybersecurity raad.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via e-mail en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door