Erik Poel (KNLTB) over tennis én padel

Zakendoen25 jan 20231 uur 54 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Tennisbond KNLTB maakt een stormachtige groei door nu de sport PADEL ook onder de bond is geschaard. Maar hoe hou je de twee sporten in het gareel? Te gast is Erik Poel, directeur van de KNLTB. 

Macro met Mujagić

Elke dag een intrigerende gedachtewisseling over de stand van de macro-economie. Op maandag en vrijdag gaat presentator Thomas van Zijl in gesprek met econoom Arnoud Boot, de rest van de week praat Van Zijl met econoom Edin Mujagić.

Lobbypanel

Luchtvaartlobbyisten sturen een brandbrief naar minister Harbers van infrastructuur. En: Boskalis-topman Berdowski is tóch wel welkom in Den Haag. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het Lobbypanel met:

-Tristan Bons (Hoofd belangenbehartiging VBO)

-Mark van den Anker (Mede-eigenaar We-public)

Inzichtgesprek

Een consortium van 26 organisaties onderzoekt welke rol kunstmatige intelligentie kan bieden bij het beschermen van de publieke veiligheid. Maar kan kunstmatige intelligentie sociale onrust voorkomen? Te gast is Gabriele Jacobs, voorzitter van AI-MAPS en tevens Organisatiegedrag en –cultuur aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Zakenpartner

Ze zakte af van het VWO naar VMBO-kader, behaalde uiteindelijke haar HAVO diploma. Ze studeerde Business Administration and Management aan de HvA, waarna ze een bachelor toegepaste psychologie volgde aan de UvA. Haar eerste baan in de recruitment vond ze verschrikkelijk en ze eindigde dan ook in een totaal andere hoek namelijk in de fashion. De zakenpartner van deze week is Lotte Vink, medeoprichter van Labfresh.

Contact & Abonneren

BNR Zakendoen zendt elke werkdag live uit van 12:00 tot 14:30 uur. Je kunt de redactie bereiken via zaken@bnr.nl en Twitter.

Abonneren op de podcast van BNR Zakendoen kan via bnr.nl/zakendoen, of via Apple Podcast en Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door